Aarhus inside fritlagt logo

Vinsmagning – Winemarket goes Iberian

Winemarket goes Iberian

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Vinsmagning – Winemarket goes Iberian

Vinsmagning – Winemarket goes Iberian

Lørdag d. 4. november 2023, arrangerer Winelab.dk Winemarket goes Iberian, en storslået fejring af vine fra Portugal og Spanien, i det stemningsfyldte Ridehus i Aarhus.

Spanien og Portugal, to vinproducerende lande på Den Iberiske Halvø, er midt i en bemærkelsesværdig revolution. Tradition møder fornyelse i disse lande, hvor en ny generation af vinproducenter er ved at overtage og forvandle gamle vinmarker med unikke lokale druer. Deres innovative tilgang til vinproduktion vil helt sikkert ændre dit syn på både portugisisk og spansk vin. Fra klassikere som Rioja og Dão til nyere udforskede regioner som Vinho Verde og Ribera del Duero – valgmulighederne er utallige.

Måske er du allerede bekendt med portvin, sherry og Madeira, men har du nogensinde smagt en Baga, Bobal, Listan eller Loureiro? Hvad med spanske Alvarinho og portugisiske Albariño, som begge giver friske, aromatiske hvidvine, hver med sin egen unikke karakter. Den Iberiske Halvø er i en fascinerende transformation. Hvis du ønsker at udfordre dine vinpræferencer og forståelse af hvad spansk og portugisisk vin er i 2023, så kom og vær en del af Winemarket goes Iberian.

Hvad du kan forvente ved Winemarket goes Iberian:

Muligheden for at møde 15-20 vinhandlere fra hele landet
Smag over 200 vine gratis, når billetten er købt
Et detaljeret smagehæfte for at planlægge din vinoplevelse
Et smukt smageglas til at tage med hjem.

Billetpris kl. 12.30 – 15.00:  265 kr.
Billetpris kl. 15.30 – 18.00: 295 kr. 

Foto: Jesper Rais

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.