Aarhus Inside logo

Vinsmagning – Verdens bedste bobler

Nordic Seaplanes og Flyvende champagnesmagning

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Vinsmagning – Verdens bedste bobler

Vinsmagning – Verdens bedste bobler

Vi guider dig gennem det store univers af mousserende vine og giver tips til madparring og servering af disse festlige dråber.

Champagne-regionen er ubestridt hjertet af boblernes verden, men der er også et væld af fremragende mousserende vine fra andre regioner. Cremant og cava er traditionelle alternativer, mens tyske og østrigske producenter mestrer kunsten at lave Sekt. Derudover er der et væld af sprudlende vine fra forskellige steder og i forskellige stilarter – fra det knivskarpt tørre til det lidt mere sødlige.

Bliv en del af en boblende aften, hvor vi smager en perlerække af delikate mousserende vine fra forskellige steder i verden. Vi giver en dybdegående forståelse for klassiske og nye regioner, druesorter, produktionsmetoder og forskellige typer af bobler. Du vil også blive meget klogere på servering af mousserende vin og matchning af mad og vin.

Du kan se frem til en lærerig aften, hvor du blandt andet vil lære om:

  • Mousserende vin som en vintype
  • Fremstilling af mousserende vin
  • Forskellige metoder, typer og stilarter
  • Klassiske og nye regioner
  • Servering af mousserende vin
  • Match af mousserende vin og mad

Din instruktør for aftenen er Mads Jordansen, som har over 20 års erfaring i vinbranchen. Mads startede sin karriere som vinimportør, blev senere vinforfatter og ejer nu Winelab Academy, hvor han underviser på fuld tid. Derudover underviser han også sommeliers i både Aarhus og København på Dansk Sommelier Uddannelse, og han er desuden direktør for Wines of Germany i Danmark.

Billetpris: 375 kr. 

Køb billet 

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.