Aarhus Inside logo

Vildt hyggelig fredag

Fredag Vild Smag Festiva

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Vildt hyggelig fredag

Vildt hyggelig fredag

Fredag den 14. april kan du ved Den Grønne Ambassade ved Bispetorvet kan du blive klogere på forårets spiselige urter og få ny inspiration til hvordan de kan bruges i dit køkken.

Nyder du gåture i den aarhusianske natur, kan du få inspiration til hvad du skal ud og opleve om foråret.

Den Grønne Ambassade tænder i dagens anledning op for bålet og du kan hygge med at stege lækre pandekager, der har fået lidt ekstra krydderier med friske ramsløg fra skovene rundt i Århus.

Teknik og Miljø, der ligger under Aarhus Kommune har gennem det sidste års tid kørt en udstilling med naturfotos fra forskellige aarhusianere. Alle billeder er taget i Århus og i naturen omkring. Disse billeder vil være udstillet ved Den Grønne Ambassade. Her kan du se om du kan gætte, hvor nogle af billederne er taget.

Du kan også lytte til naturpodcasten “2 fluer med 1 net” ved lyttetræet, hvor unge naturentusiaster fortæller, hvorfor de synes det er så spændende at grave i dyrelorte og jage bier.

Her er masser af spændende aktiviteter for naturelskere. Har du mindre børn er det en oplagt mulighed for at vise dem naturen i og omkring Århus og lære om kryb og kravl.

Foto: Annette Linnemann

Eventet er gratis.

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.