Aarhus Inside logo

UCI Trials World Cup

UCI Trials World Cup

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev UCI Trials World Cup

UCI Trials World Cup

Aarhus er stolt vært for UCI Trials World Cup for det andet år i træk. Dette prestigefyldte arrangement, der tager cykelsport til ekstremsportens niveauer, bringer 150 topatleter – inklusiv verdensklasseryttere fra Danmark – sammen for at konkurrere på udfordrende spor ved Pakhus 77 på Aarhus Ø fra den 1. til 3. september.

Forvent en intens stemning, da publikum vil være tæt på action, mens ryttere leverer fantastiske akrobatiske opvisninger og hæsblæsende spring. Det er essensen af bike trials – en sport, der kan udføres på alle slags forhindringer, selv midt i en by.

UCI Trials World Cup er hovedbegivenheden ved dette års Urban Sports Festival i Aarhus, der også byder på wakeboard, parkour, breakdance og skateboarding. Rabih Azad-Ahmad, rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus, glæder sig over tilføjelsen af endnu en spektakulær disciplin til festivalen og ser frem til, at flere gæster kan opleve byens potentiale for bevægelse og fællesskab.

Den danske bike trial-scene er begejstret, især klubberne i Holbæk og Viborg, der har ryttere på internationalt niveau. Ole Kristensen fra Viborg Trial Club, den officielle vært for arrangementet, forudser intense konkurrencer og mulige topresultater på hjemmebane.

Bike trials er en publikumsfavorit med sin høje underholdningsværdi. Rytterne springer over forhindringer som træstammer og betonrør, og selv den mindste fejl kan have en stor indflydelse på resultaterne.

Arrangementet strækker sig over tre dage med kvalifikationsrunder hver dag og finale om søndagen. Street food og kolde drikke vil være tilgængelige for de forventede 15.000 tilskuere.

UCI Trials World Cup er en del af Urban Sports Festival i Aarhus, som finder sted under Aarhus Festuge og er organiseret af Copenhagen Event Company og Trialaction.dk i samarbejde med Aarhus Events. Så hvis du vil se nogle af verdens bedste bike trials-ryttere, tag til Aarhus i starten af september.

Besøgende på festivalen får også mulighed for at prøve kræfter med bike trials på en dedikeret bane under vejledning af professionelle instruktører.

 

UCI Trials World Cup afvikles

Fredag 11.00-19.30
Lørdag 09.00-17.30
Søndag 09.00-19.15
Mad- og drikkevognene er åbne fra 11.00-20.00 alle dage.

Se mere fra UCI Trials World Cup

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.