Aarhus Inside logo

Oplev Trine Gadeberg med showet “SKIBET ER LADET MED PELLE”

Hermans SKIBET ER LADET MED PELLE

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Oplev Trine Gadeberg med showet “SKIBET ER LADET MED PELLE”

Oplev Trine Gadeberg med showet “SKIBET ER LADET MED PELLE”

Endnu en gang får publikum muligheden for at opleve verden gennem det uskyldige børnesind, som tilhører Pelle. Denne gang har Pelle fået job som en del af underholdningen ombord på et luksuriøst cruiseskib i Middelhavet, hvor nonstop buffet og overdådige poolfaciliteter vægtes højere end alt andet, selv sikkerheden om bord.

Da Trine Gadeberg første gang introducerede sin elskelige karakter og internetfænomen, Pelle, på fem og et halvt år, i 2022, blev billetterne revet væk med over 28.000 solgte. I over to timer lod Trine publikum opleve alle karaktererne i et forrygende one-woman show, hvor hendes næsten 30 års erfaring som en af landets mest populære komikere og entertainere skinnede igennem. Og som Pelle ville have sagt det med sin barnlige uskyld, så er der ingen grund til at stoppe legen, mens den er god – så nu gentager Trine succesen!

Endnu engang vil Pelle ledsages af en række andre karakterer, der sammen med ham vil synge, trylle og danse sig igennem underholdningen på skibet, der aldrig sover.

Så stig om bord og lad os sammen skabe uforglemmelige oplevelser! Hvad med et “Kom med og oplev det hele!” i stedet for et “Kom an’ do!”?

Praktisk SKIBET ER LADET MED PELLE:

Mandag 06/10 2024 kl. 16.00

Varighed Cirka 2 timer
Billetpris fra kr. 395
Kultursalen Hermans

Foto: Tivoli friheden

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.