Aarhus Inside logo

Tower of Power

Tower of Power

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Tower of Power

Tower of Power

Tower of Power en del af Aarhus Jazz Festival

Oplev den pulserende energi, når Tower of Power bringer deres legendariske funk-lyd til Store sal i Musikhuset. Med et halvt århundredes erfaring i bagagen er dette band garant for en aften, der vil få dig op af sædet og ind i musikkens verden.

Et halvt århundrede af uforglemmelig funk
Tower of Power er kendt for deres tårnhøje energi, der leverer de mest sveddryppende og pulserende grooves. Med et blæserkorps i verdensklasse og en lyd, der er svær at sætte i bås, har de skabt deres helt egen genre – Urban Soul Music.

Bandet blev stiftet i slutningen af 60’erne af tenorsaxofonisten Emilio Castillo og barytonsaxofonisten Stephen “Doc” Kupka. I 1970 debuterede de med albummet “East Bay Grease”, og siden da har de været synonyme med den klassiske R&B lyd fra 70’erne.

Konstant udvikling og fortsat popularitet
Tower of Power er ikke bange for at holde sig aktive og relevante. I 2021 blev deres nyeste album, “Step Up”, rost til skyerne. Bandets fortsatte popularitet er tydelig, især i Danmark, hvor de gang på gang har spillet for udsolgte huse med deres eksplosive mix af soul, jazz, funk og rock.

Vær klar til at blive overvældet af energisk musik, når Tower of Power, med Emilio Castillo og Stephen “Doc” Kupka i spidsen, indtager scenen i Musikhuset.

Aarhus Jazz Festival – en fest af jazzmusik
Tower of Powers koncert er en del af Aarhus Jazz Festival, der traditionelt spreder jazzens toner over hele byen. Fra 8. til 15. juli vil Musikhuset og resten af Aarhus være fyldt med de fineste jazztoner fra både danske og internationale artister.

Køb billet til Tower of Power

Pris 390-440 Kr.
Varighed ca. 1 time og 30 minutter
Jazz
Store sal

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.