Aarhus inside fritlagt logo

Torsdags VinBanko

Torsdags VinBanko BARe Vin

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Torsdags VinBanko

Torsdags VinBanko

Kom til en fornøjelig aften med Torsdags VinBanko. Her forener vi det bedste fra to verdener: vinsmagning og bankospil.

Du får et glas vin til hver runde, så du kan nyde 3 forskellige vine. Vi konkurrerer om skønne præmier fra butikken, og selvfølgelig er der sidegevinster. Vi sørger for masser af vin, sjov og hygge, som vi plejer.

Undervejs og efter arrangementet har du mulighed for at købe snacks og ekstra vin. Og hvis du ikke har tid til at spise hjemmefra, kan du også nyde tapas eller pil-selv rejer hos os.

Arrangementet finder sted i vores hyggelige butik og vinbar på Værkmestergade 25 i Aarhus C, lige overfor DGI-huset. Vi glæder os til en skøn aften med dig!

Pris for billet: 199 kr.

Hos BARe VIN er vores tilgang til vin enkel. Vi sætter smagen i højsædet uden for meget snak om navne og årgange. Vores mål er at guide dig med klare ord og smagsbeskrivelser.

BARe Vin værdsætter natur og smag, og derfor finder du primært økologiske og biodynamiske vine i vores sortiment. Vi prioriterer også lokale produkter, herunder danske vine og spiritusser. Men vores kærlighed for smag fører os også til vine fra andre lande. Især tørre vine har vores opmærksomhed, og derfor finder du flest vine fra kolde europæiske vinområder som Rhinen, Pfalz, Østrig og lignende.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.