Aarhus Inside logo

Topgunn – Fed Fredag i Friheden

Fed Fredag Topgunn

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Topgunn – Fed Fredag i Friheden

Topgunn – Fed Fredag i Friheden

Kom og oplev TopGunn, en kunstner der står fast på sine principper, som han demonstrerer gennem sit imponerende arbejde med forberedelser og planlægning af sine kommende liveoptrædener. TopGunn er en artist, der konstant har øget sine ambitioner gennem årene, hvilket har ført til gentagne succeser på de danske hitlister.

I 2023 har TopGunn været særdeles aktiv, udgivet hits som det nummer 1 rangerede “For Altid” på Spotify, og de populære numre “10% Mere” og “Lad Mig Gå”. Han har for nylig udgivet et album med titlen ‘DK GOAT’, som indeholder otte nye sange.

Siden slutningen af 00’erne har TopGunn været en nøglefigur i den danske musikscene, først inden for dancehall-genren og senere som producer og ejer af det indflydelsesrige pladeselskab CHEFF Records. Hans gennembrud kom i 2013 med hit-singlen ‘Tilbud’, og siden da har hans musik samlet over 165 millioner streams på Spotify. TopGunn har gennem årene været en central skikkelse i dansk hiphop, altid på jagt efter nye udtryk, og har samarbejdet med kunstnere som Medina, Citybois, Benjamin Hav, Branco, Fouli, og medvirkede på mega-hittet ‘God Pige’ med Danser Med Piger.

Foto: Pressefoto Friheden

Pris: 250 kr.
Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: Gratis.

Koncerten med Topgun varer 75 minutter.

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.