Aarhus Inside logo

Forbindelsen mellem sind og krop med Thomas Breinholt

Hermans THOMAS BREINHOLT KAN MAN TÆNKE SIG RASK?

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Forbindelsen mellem sind og krop med Thomas Breinholt

Forbindelsen mellem sind og krop med Thomas Breinholt

Dyk ned i det fascinerende samspil mellem sind og krop, når journalist og dokumentarchef på TV2, Thomas Breinholt, deler sin indsigt og viden i et spændende foredrag. Kan tankens kraft virkelig påvirke vores helbred? Og hvordan kan vi muligvis tænke os rask?

Gennem årtier har Thomas Breinholt udforsket emnet sundhed, sygdomme og de tilsyneladende mirakuløse helbredelser, der til tider opstår. I dette foredrag vil han præsentere grundlaget for det hele – nemlig videnskabens perspektiv på, hvad der foregår i forbindelsen mellem sindet og kroppen.

Med mere end 40 interviews af førende forskere og dybdegående undersøgelser af videnskabelige artikler og studier har Thomas Breinholt rejst verden rundt for at finde svar på, hvad vi egentlig kan vide med nogenlunde sikkerhed.

Bliv klogere på placeboens forunderlige effekter og dens mørke modstykke, nocebo, som kan have negativ indflydelse på vores helbred. Få indsigt i, hvordan vi kan forstå og potentielt udnytte dette komplekse forhold mellem sindet og kroppen til vores fordel.

Dette er en enestående mulighed for at udforske den spændende verden af ​​sind-krop-forbindelsen med en af landets førende eksperter på området.

Praktisk om, Kan Man Tænke Sig Rask?:

Mandag 27/05 2024 kl. 19.00

Varighed Cirka 2 timer
Billetpris fra kr. 299
Kultursalen Hermans

Foto: Tivoli friheden

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.