The Ocean Race Aarhus 2023

The Ocean race

The Ocean Race Aarhus 2023

Fra 29. maj til 8. juni bliver hele havneområdet ved Århus omdannet til en stor folkefest, når The Ocean Race for første gang kommer til Århus. Hele Mellemarmen, Havnepladsen, Pier 2 og Pier 3 bliver en del af festlighederne for The Ocean Race.

For byen er det en stor begivenhed, da det er første gang i racets 50-årige historie, at Danmark er vært ved et fuldt stopover, hvor Århus bliver endestation for en transatlantisk etape. The Ocean Race bliver kaldt den længste og hårdeste professionelle sportsbegivenhed i verden, den hårdeste sejlsportsudfordring for hold og en af sportens tre største begivenheder på lige fod med OL og America’s Cup.

Sejladsen går igennem Alicante, Kap Verde, Cape Town, Itajai, Newport, Århus, Haag og Genova.

Du kan udover dagene med sejlads blive underholde med koncerter, madboder, pariserhjul og områder med leg og læring og der forventes, at der kommer op til 400.000 gæster i løbet af alle dagene.

Du kan finde meget mere information omkring The Ocean Race her

 

 

Praktisk info for:

The Ocean Race Aarhus 2023

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Find på Google Maps:

Eventkategori:

Se de andre events på AarhusInside

Aarhusinside.dk er ikke ansvarlig for de events, der ligger online her på siden. Vi er udelukket en formidlingsside. Ved spørgsmål omkring de enkelte events, bedes du kontakte eventudbyderen.