Aarhus Inside logo

The Ocean Race Aarhus

The Ocean race

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev The Ocean Race Aarhus

The Ocean Race Aarhus

Fra 29. maj til 8. juni bliver hele havneområdet ved Århus omdannet til en stor folkefest, når The Ocean Race for første gang kommer til Århus. Hele Mellemarmen, Havnepladsen, Pier 2 og Pier 3 bliver en del af festlighederne for The Ocean Race.

For byen er det en stor begivenhed, da det er første gang i racets 50-årige historie, at Danmark er vært ved et fuldt stopover, hvor Århus bliver endestation for en transatlantisk etape. The Ocean Race bliver kaldt den længste og hårdeste professionelle sportsbegivenhed i verden, den hårdeste sejlsportsudfordring for hold og en af sportens tre største begivenheder på lige fod med OL og America’s Cup.

Sejladsen går igennem Alicante, Kap Verde, Cape Town, Itajai, Newport, Århus, Haag og Genova.

Du kan udover dagene med sejlads blive underholde med koncerter, madboder, pariserhjul og områder med leg og læring og der forventes, at der kommer op til 400.000 gæster i løbet af alle dagene.

Se programmet for, hvad der sker på havnen under hele Ocean race.

Du kan finde meget mere information omkring The Ocean Race her

Se stemningsbilleder fra havnen:

Ocean Race 3 » Aarhus Inside
Ocean Race 4 » Aarhus Inside
Ocean Race 2 » Aarhus Inside
Ocean Race 1 » Aarhus Inside

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.