Aarhus Inside logo

The Boyband Tour

The BoyBand tour BB_FaceoffMediahouse2

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev The Boyband Tour

The Boyband Tour

Er du klar til en musikalsk tidsrejse, der får dig til at synge, danse og grine højlydt? Tag med på en euforisk rejse ind i popmusikkens verden med Danmarks nye boyband sensation, der er tilbage efter deres succesrige Danmarksturné!

The Boyband Tour består af de velkendte talenter Silas Holst, Kim Ace, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg. De er hver især kendt fra deres roller som prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv-personligheder, og sammen danner de en uslåelig kombination, der garanterer en fest ud over det sædvanlige!

Showet er pakket med det bedste fra 90’erne, herunder stramt hvidt tøj, vilde dansekoreografier og fængende boyband hits som “I Want It That Way”, “Dirty Pop” og “When You’re Looking Like That”. Gør dig klar til en aften, der vil få dig til at tabe kæben, træne lattermusklerne og miste pusten, mens du mindes de gode gamle dage med de mest populære boyband numre.

Er du klar til at tage boybandoplevelsen til det næste niveau?
Med en VIP billet får du muligheden for at møde “drengene” inden showet, høre dem synge et nummer a capella og få taget et billede med dem. Og som en ekstra bonus får du også en goodie bag med vores elegante program samt udvalgt boybandmerchandise – og endelig får du adgang til salen før alle andre.
Der er begrænset antal billetter til denne særlige og intime oplevelse, så sørg for at få fat i din i god tid.

Med en kæmpe scene, storslåede skærmproduktioner og gæsteoptrædener, inviterer The Boyband Experience publikum med ind i et popunivers, hvor musik, dans, skuespil og showmanship smelter sammen i et spektakulært sceneshow. Så tag med på en nostalgisk rejse tilbage til boyband-æraen, og gør dig klar til en aften, du sent vil glemme

Billet pris: fra 355 kr.
Køb din billet her.

Foto: Faceoff Media house

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.