Aarhus inside fritlagt logo

Aarhus Street Food Sommerbio – The Way Back

Street food sommerbio

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Aarhus Street Food Sommerbio – The Way Back

Aarhus Street Food Sommerbio – The Way Back

Se filmen “The Way Back” til Aarhus Street Food Sommerbio. Filmen vises gratis film på den KÆMPE udendørs storskærm, placeret bag Aarhus Street Food.

The Way Back er en medrivende film, der trækker seerne med ind i en dybtgående og inspirerende historie om genopbygning og selvopdagelse. Hovedpersonen, Jack Cunningham, er en tidligere basketballspiller, der har mistet sin tidligere glans og nu kæmper med et alkoholproblem. Efter en personlig tragedie får Jack muligheden for at genfinde sit formål og ændre sit liv ved at træne hans gamle skoles basketballhold. Filmen kombinerer dramaets dybde og sportsgenrens intensitet og leverer en gribende fortælling om, hvordan man kan finde vej tilbage fra livets mørkeste steder.

Nyd det bedste fra sommer, street food og udendørs filmvisning i en fusion af fornøjelse. Street Food sørger for stemningsfulde aftener, hvor du har mulighed for at købe med lækre snacks, hjemmelavet gadekøkken-mad og kølige drikke.

Filmvisningerne starter kl. 19.30. Der er siddepladser til omkring 500 gæster og først til mølle princippet, så sørg for at komme tidligt. Du er velkommen til at nyde mad og drikke fra Street Foods forskellige boder under filmen.
Vi sørger for både tæpper, stole og borde, så alt du skal gøre er faktisk blot at møde op.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad, snacks og drikke. Du vil også kunne købe knasende popcorn og kolde drikke i vores biografkiosk i Garagen.

Program til Street Food Sommerbio

D. 11. juli: The Way Back
D. 18. juli: Bohemian Rhapsody
D. 25 juli: Notting Hill
D. 25. juli: Hereditary / Ondskabens Hus, kl. 22.00 (Ikke egnet for børn)
D. 01. august: Gladiator
D. 08. august: Meter i Sekundet
D. 15. august: Mean Girls eller Cluel

Se eventet på Facebook her

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.