Aarhus inside fritlagt logo

Aarhus Street Food Sommerbio – Meter i Sekundet

Street food sommerbio

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Aarhus Street Food Sommerbio – Meter i Sekundet

Aarhus Street Food Sommerbio – Meter i Sekundet

Se filmen “Meter i sekundet” til Aarhus Street Food Sommerbio. Filmen vises gratis film på den KÆMPE udendørs storskærm, placeret bag Aarhus Street Food.

Meter i sekundet er en dansk komedie, der skildrer store og små kulturelle udfordringer i de forskellige egne af Danmark. Filmen handler om Marie, hvis tilværelse kastes ind i kaos, da hun nødtvungent skal flytte til Vestjylland efter hendes partner har fået ansættelse på Velling Højskole. For Maria bliver det noget af et kulturchok indtil hun finder ud af, at Vestjylland måske ikke er så slem endda.

Nyd det bedste fra sommer, street food og udendørs filmvisning i en fusion af fornøjelse. Street Food sørger for stemningsfulde aftener, hvor du har mulighed for at købe med lækre snacks, hjemmelavet gadekøkken-mad og kølige drikke.

Filmvisningerne starter kl. 19.30. Der er siddepladser til omkring 500 gæster og først til mølle princippet, så sørg for at komme tidligt. Du er velkommen til at nyde mad og drikke fra Street Foods forskellige boder under filmen.
Vi sørger for både tæpper, stole og borde, så alt du skal gøre er faktisk blot at møde op.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad, snacks og drikke. Du vil også kunne købe knasende popcorn og kolde drikke i vores biografkiosk i Garagen.

Alle filmvisninger finder sted på tirsdage.

Program til Street Food Sommerbio

D. 08. august: Meter i Sekundet
D. 15. august: Mean Girls eller Cluel

Se eventet på Facebook her

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.