Aarhus Inside logo

Aarhus Street Food Sommerbio – Bohemian Rhapsody

Street food sommerbio

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Aarhus Street Food Sommerbio – Bohemian Rhapsody

Aarhus Street Food Sommerbio – Bohemian Rhapsody

Se filmen “Bohemian Rhapsody” til Aarhus Street Food Sommerbio. Filmen vises gratis film på den KÆMPE udendørs storskærm, placeret bag Aarhus Street Food.

Bohemian Rhapsody er en gribende biografisk film, der hylder musikken af Queen, et af verdens mest legendariske rockbands, og deres ekstraordinære forsanger, Freddie Mercury. Filmen, der har Rami Malek i hovedrollen som Mercury, skildrer Queens utrolige rejse fra deres beskedne begyndelser til deres uforglemmelige optræden ved Live Aid i 1985. Maleks forbløffende præstation giver liv til Mercurys magnetiske personlighed og unikke talent, og han formår at fange sangerens passion og ubændige ånd. “Bohemian Rhapsody” er ikke bare en fejring af Queens musik, men også en dybdegående udforskning af Mercurys personlige liv, kampene han gennemgik, og den modstand han overvandt. Med sin medrivende musik, følelsesladede dramatik og inspirerende historie er filmen et must for alle musikelskere og fans af Queen.

Nyd det bedste fra sommer, street food og udendørs filmvisning i en fusion af fornøjelse. Street Food sørger for stemningsfulde aftener, hvor du har mulighed for at købe med lækre snacks, hjemmelavet gadekøkken-mad og kølige drikke.

Filmvisningerne starter kl. 19.30. Der er siddepladser til omkring 500 gæster og først til mølle princippet, så sørg for at komme tidligt. Du er velkommen til at nyde mad og drikke fra Street Foods forskellige boder under filmen.
Vi sørger for både tæpper, stole og borde, så alt du skal gøre er faktisk blot at møde op.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad, snacks og drikke. Du vil også kunne købe knasende popcorn og kolde drikke i vores biografkiosk i Garagen.

Alle filmvisninger finder sted på tirsdage.

Program til Street Food Sommerbio

D. 18. juli: Bohemian Rhapsody
D. 25 juli: Notting Hill
D. 25. juli: Hereditary / Ondskabens Hus, kl. 22.00 (Ikke egnet for børn)
D. 01. august: Gladiator
D. 08. august: Meter i Sekundet
D. 15. august: Mean Girls eller Cluel

Se eventet på Facebook her

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.