Aarhus Inside logo

Aarhus Street Food Sommerbio – How to Lose a Guy in 10 Days

Street food sommerbio

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Aarhus Street Food Sommerbio – How to Lose a Guy in 10 Days

Aarhus Street Food Sommerbio – How to Lose a Guy in 10 Days

Se filmen “How to Lose a Guy in 10 Days” til Aarhus Street Food Sommerbio. Filmen vises gratis film på den KÆMPE udendørs storskærm, placeret bag Aarhus Street Food.

How to Lose a Guy in 10 Days er en romantisk komedie, der finder sted i New Yorks glamourøse reklameverden. Andie Anderson (Kate Hudson), en ambitiøs og karismatisk journalist for Composure Magazine, accepterer en udfordring om at skrive en artikel om, hvordan man får en mand til at forlade en på blot 10 dage. Imens accepterer reklameeksperten Benjamin Barry (Matthew McConaughey) en væddemål om det præcis modsatte – at få en kvinde til at forelske sig i ham på samme tid. Da de to støder sammen, starter et komisk og romantisk spil, hvor begge er fast besluttede på at vinde. Men mens de begge forsøger at vinde deres respektive væddemål, opdager de, at de uforvarende måske er ved at forelske sig i hinanden. Filmen byder på humor, romantik og en skarp indblik i spillet om kærlighed.

Nyd det bedste fra sommer, street food og udendørs filmvisning i en fusion af fornøjelse. Street Food sørger for stemningsfulde aftener, hvor du har mulighed for at købe med lækre snacks, hjemmelavet gadekøkken-mad og kølige drikke.

Filmvisningerne starter kl. 19.30. Der er siddepladser til omkring 500 gæster og først til mølle princippet, så sørg for at komme tidligt. Du er velkommen til at nyde mad og drikke fra Street Foods forskellige boder under filmen.
Vi sørger for både tæpper, stole og borde, så alt du skal gøre er faktisk blot at møde op.

Det er ikke tilladt at medbringe egen mad, snacks og drikke. Du vil også kunne købe knasende popcorn og kolde drikke i vores biografkiosk i Garagen.

Program til Street Food Sommerbio

D. 13. juni: How to Lose a Guy in 10 Days
D. 20. juni: Ratatouille eller Find Nemo
D. 27. juni: The Nice Guys
D. 4. juli: Speak No Evil (Ikke egnet for børn)
D. 11. juli: The Way Back
D. 18. juli: Bohemian Rhapsody
D. 25 juli: Notting Hill
D. 25. juli: Hereditary / Ondskabens Hus, kl. 22.00 (Ikke egnet for børn)
D. 01. august: Gladiator
D. 08. august: Meter i Sekundet
D. 15. august: Mean Girls eller Cluel

Se eventet på Facebook her

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.