Aarhus inside fritlagt logo

Street Art Tour

Street Art Frederiksgade

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Street Art Tour

Street Art Tour

Opdag Aarhus’ gadekunst: Guidet Street Art Tour med kunstneren Mikkel T. Jessen.

Deltag i en inspirerende guidet rundtur gennem Aarhus’ livlige gader og udforsk nogle af byens ældste og nyeste kunstværker. Her vil Mikke introducerer dig til kendte og ukendte værker, og hjælper dig med at forstå de forskellige aspekter af graffiti – fra tags til pieces og throw ups. Vi udforsker forskellen mellem graffiti og street art, og du får et indblik i dynamikken mellem de to kunstnermiljøer.

Turen begynder i Paradisgade, hvor du træder ind i den personlige verden af street artist Mikkel T. Jessen.
Her vil du se nogle af hans tidligste værker og få en følelse af hans kreative proces. Vi fortsætter vores rejse og passerer forbi kunstværker ved Graven, Mågekysset, Galerie Parnasse, Bestseller, “Atomkraft nej tak” og Elvirasminde, før vi afslutter vores tur ved Børnenes Jord i Øgadekvarteret.

Mikkel er en helt unik storyteller, som med hans egen humoristiske fortæller gen får dig til fuldstændige at fordybe dig i hans guide gennem byens gader med oplevelse af de mange forskellige street arts.

Læs mere om Mikkel T. Jessen i denne artikel.

Pris for din guidet tur: 155 kr. 

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.