Aarhus Inside logo

Street Art Tour

Street Art i Aarhus Meta

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Street Art Tour

Street Art Tour

Opdag Aarhus’ gadekunst: Guidet Street Art Tour med kunstneren Mikkel T. Jessen.

Deltag i en inspirerende guidet rundtur gennem Aarhus’ livlige gader og udforsk nogle af byens ældste og nyeste kunstværker. Her vil Mikke introducerer dig til kendte og ukendte værker, og hjælper dig med at forstå de forskellige aspekter af graffiti – fra tags til pieces og throw ups. Vi udforsker forskellen mellem graffiti og street art, og du får et indblik i dynamikken mellem de to kunstnermiljøer.

Turen begynder i Paradisgade, hvor du træder ind i den personlige verden af street artist Mikkel T. Jessen.
Her vil du se nogle af hans tidligste værker og få en følelse af hans kreative proces. Vi fortsætter vores rejse og passerer forbi kunstværker ved Graven, Mågekysset, Galerie Parnasse, Bestseller, “Atomkraft nej tak” og Elvirasminde, før vi afslutter vores tur ved Børnenes Jord i Øgadekvarteret.

Mikkel er en helt unik storyteller, som med hans egen humoristiske fortæller gen får dig til fuldstændige at fordybe dig i hans guide gennem byens gader med oplevelse af de mange forskellige street arts.

Læs mere om Mikkel T. Jessen i denne artikel.

Pris for din guidet tur: 175 kr. 

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.