Aarhus inside fritlagt logo

Street Art Tour

Street Art Frederiksgade

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Street Art Tour

Street Art Tour

Udforsk Aarhus’ Street Art Scene
En Inspirerende Tur ledet af kunstneren Mikkel T. Jessen

Bliv en del af en indtagende udforskning af Aarhus’ livlige street art miljø, ledet af den berømte kunstner Mikkel T. Jessen. Vi skal udforske byens mest ikoniske og gemte kunstværker, nogle du måske allerede er bekendt med, og andre som vil være en frisk opdagelse for dig. Lær om de mange aspekter af graffiti – fra tags til pieces og throw ups – og få en dybere forståelse af, hvad der adskiller graffiti fra street art. Vi skal udforske både graffiti- og street art-kulturens kerne, deres relation til hinanden og den respekt – eller mangel på samme – for hinandens værker.

Vores opdagelsesrejse begynder i Paradisgade, hvor Mikkel T. Jessen byder os ind i hans personlige sfære. Her får du en unik chance for at træde ind i hans kreative univers og opleve nogle af hans tidligste værker. Herfra fortsætter vi vores kunstneriske vandring forbi kendte steder som Graven, Mågekysset, Galerie Parnasse, Bestseller, ‘Atomkraft Nej Tak’ og Elvirasminde, inden vi runder af ved Børnenes Jord i Øgadekvarteret.

Hvis stjernerne står rigtigt, får du måske muligheden for at lave dit eget tag og sætte dit personlige aftryk på Aarhus’ street art scene. Dette er en unik mulighed for at opleve Aarhus fra en helt ny vinkel, så kom med og opdag byens vibrerende kunstscener som du aldrig har set dem før.

Læs mere om Mikkel T. Jessen i denne artikel.

Pris for din guidet tur: 155 kr. 

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.