Aarhus inside fritlagt logo

Street Art Tour

Street Art Nørre alle

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Street Art Tour

Street Art Tour

Opdag Aarhus gennem Street Art
Guidet Vandring med Kunstneren Mikkel T. Jessen

Kom med på en fascinerende rejse gennem Aarhus’ gadekunstscener, ledet af den kendte street artist Mikkel T. Jessen. Vi udforsker byens mest ikoniske og skjulte værker, nogle kendte og andre du måske endnu ikke har opdaget. Lær om forskellene mellem graffitiens tags, pieces, og throw ups, og forstå forskellen mellem graffiti og street art. Vi vil dykke dybt ned i både graffiti- og street art-kulturen og deres indbyrdes forhold, samt respekten eller manglen på samme for hinandens værker.

Vores tur begynder i Paradisgade, hvor vi bliver budt indenfor i Mikkel T. Jessens egen baggård. Her får du et personligt indblik i hans kreative proces og får mulighed for at se nogle af hans tidligste værker. Herefter fortsætter vi vores opdagelsesrejse forbi kendte værker som Graven, Mågekysset, Galerie Parnasse, Bestseller, ‘Atomkraft Nej Tak’ og Elvirasminde, inden vi afslutter ved Børnenes Jord i Øgadekvarteret.

Hvis du er heldig, får du måske endda chancen for selv at prøve kræfter med street art og lave dit eget tag. Dette er en unik chance for at se Aarhus fra en helt ny vinkel, så kom med og oplev byen som aldrig før.

Læs mere om Mikkel T. Jessen i denne artikel.

Pris for din guidet tur: 155 kr. 

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.