Aarhus Inside logo

Sommerbar med kreative Workshops

Sommerbar med kreative Workshops hos Club Curious

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Sommerbar med kreative Workshops

Sommerbar med kreative Workshops

Slå dig sammen med vennerne og dans din vej til årets mest hyggelige sommerbar på Sydhavnens Festival 2023.

Vi serverer forfriskende drikkevarer og fadøl samt spændende drop-in kreative workshops, der lader dig udforske din kreativitet sammen med vennerne. Træd ind i ‘Club Curious mode’ og design glitrende perlekæder, broder en hummer på din kasket eller dyk ned i en rolig rytme og prøv kræfter med linoleumstryk. Du behøver ikke at være “kreativ” for at deltage! Og hvis sulten melder sig, har vi sprøde ærter, kanelsnurrer og friskbagte BMO (bolle med ost) i sommerbaren.

PROGRAM
Fredag d. 18.08.23 // kl. 15.00-19.00
15.00 – 19.00: Sommerbar
Perlekæder
Linoleumstryk
Broderi
16.00 – 19.00: Naturfarvning af tekstil med Dina Bjørn
Drop by Yarn med Anja Storkholm

Lørdag d. 19.08.23 // 14.00 – 22.00
14.00 – 22.00: Sommerbar
14.00 – 19.00: Perlekæder
Linoleumstryk
Broderi

NATURFARVNING AF TEKSTILER
Dyk ned i en drop-in workshop om tekstilfarvning med naturlige materialer. Med rødløg, cochenille og prikbladet perikon kan du skabe nuancer i grøn, pink, gule og orange. Dina Bjørn vil guide dig gennem bejdseprocessen, naturfarvning, batikmønstre og andre effekter. Du kan medbringe et mindre stykke lyst tøj i uld, silke eller bomuld.

DROP BY YARN
Kom og skab dit eget værk af genbrugsgarn eller deltag i et @faelles_strik event med Anja Storkholm. Alle er velkomne, uanset om du strikker, hækler eller broderer.

LINOLEUMSTRYK
Prøv kræfter med linoleumstryk og skab fantastiske designs. Oplev det magiske øjeblik, hvor trykket afsløres på papiret!

PERLEKÆDER
Design perlekæder med farverige glasperler, ferskvandsperler og ædelsten. Aktivér din finmotorik og fordyb dig i smykkedesign.

BRODERI PÅ TØJ
Pift dit tøj op med flotte broderede motiver som dyr, grøntsager eller tribal mønstre. Tag dit tøj med og skab dine egne kunstværker.

Se mere fra Sydhavnens festival her

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.