Aarhus inside fritlagt logo

Musikhusparken – Niels Nørkjær, Henrik Danielsen og Søren Ladefoged

Sommer i Musikhusparken

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Musikhusparken – Niels Nørkjær, Henrik Danielsen og Søren Ladefoged

Musikhusparken – Niels Nørkjær, Henrik Danielsen og Søren Ladefoged

Stand up i uimponeret jysk stil

Sommeren i Musikhusparken byder på mødet med talentfulde upcoming stjerner, lokale helte og erfarne komikere. Denne aften kan du nyde din burger i Oasen i selskab med Niels Nørkjær, Henrik Danielsen og Søren Ladefoged, der vil levere en aften fyldt med sjov og latter.

Niels Nørkjær har allerede gjort sig bemærket som en af de bedste nye komikere med sin 2. plads i DM Standup i 2019. Med sin tilbagelænede jyske stil går han humoristisk til ethvert emne.

Henrik Danielsen, komikeren fra Aalborg, nåede finalen i DM Standup i 2022 og er opvarmer for Conrad Molden. Han er ikke bleg for at sætte sig selv på spil og byder gerne på latter ad hans egne oplevelser.

Søren Ladefoged er en uimponeret nordjyde, der er blevet en fast del af den livlige comedyscene i Aarhus. Med sit overskud og skarpe blik for det absurde formår han at skabe god stemning i det østjyske publikum.

Glæd dig til en uforglemmelig aften med autentisk jysk standup, hvor latteren er i højsædet.

Sommer i Musikhusparken med Niels Nørkjær, Henrik Danielsen og Søren Ladefoged

Få en fantastisk sommer i Aarhus med masser af gratis oplevelser i Musikhusparken.

I samarbejde med Spar Nord Fonden inviterer vi til AllStars koncerter med overraskende gæstestjerner, sjov Comedy & Burger-aften og lækker jazz. Og det bedste af det hele: Det er helt gratis.

Sommeren i Aarhus byder på en overflod af underholdning i Musikhuset. Musikhusparken er i år i forandring, så vi har skabt Oasen ved spejlbassinet, hvor du kan droppe ind fra tidlig eftermiddag til sen aften.

Kom forbi med venner og familie og nyd den hyggelige kolonihavestemning. Slå dig ned med en kop kaffe eller en forfriskende gin og tonic og lad dig underholde i sommersolen.

Hver torsdag kan du få en unik oplevelse med Oasen AllStars Orchestra, der optræder sammen med en imponerende række solister. Og som en ekstra spænding vil der være en overraskelse til hver koncert, når en kendt hemmelig gæst dukker op.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.