Aarhus inside fritlagt logo

Musikhusparken – Johnny Robertson, Henriette Thuesen og Niels Flensborg

Sommer i Musikhusparken

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Musikhusparken – Johnny Robertson, Henriette Thuesen og Niels Flensborg

Musikhusparken – Johnny Robertson, Henriette Thuesen og Niels Flensborg

En unik kombination af vanvittig og absurd komik

I Oasen får du mulighed for at møde upcoming stjerner, lokale helte og erfarne komikere. Denne aften vil Johnny Robertson, Henriette Thuesen og Niels Flensborg stå på scenen og levere en uforglemmelig oplevelse.

Johnny Robertson, vinderen af DM i Standup 2022, er en af de nye sjove talenter i Aarhus’ komikermiljø. Han underholder publikum med sine mærkværdige historier og absurde emnevalg.

Henriette Thuesen er en sprudlende blanding af femme fatale og forstadsfrue. Hendes energi, sublim mimik og vanvittige anekdoter er hendes varemærke.

Niels Flensborg er kendt for sin super-selvudleverende stil. Han er en erfaren komiker, der blandt andet har optrådt som opvarmer for Anders Matthesen. Glæd dig til en aften fyldt med humor og selvironi.

Sommer i Musikhusparken med Johnny Robertson, Henriette Thuesen og Niels Flensborg

Få en fantastisk sommer i Aarhus med masser af gratis oplevelser i Musikhusparken.

I samarbejde med Spar Nord Fonden inviterer vi til AllStars koncerter med overraskende gæstestjerner, sjov Comedy & Burger-aften og lækker jazz. Og det bedste af det hele: Det er helt gratis.

Sommeren i Aarhus byder på en overflod af underholdning i Musikhuset. Musikhusparken er i år i forandring, så vi har skabt Oasen ved spejlbassinet, hvor du kan droppe ind fra tidlig eftermiddag til sen aften.

Kom forbi med venner og familie og nyd den hyggelige kolonihavestemning. Slå dig ned med en kop kaffe eller en forfriskende gin og tonic og lad dig underholde i sommersolen.

Hver torsdag kan du få en unik oplevelse med Oasen AllStars Orchestra, der optræder sammen med en imponerende række solister. Og som en ekstra spænding vil der være en overraskelse til hver koncert, når en kendt hemmelig gæst dukker op.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.