Aarhus inside fritlagt logo

Smag på verden i Aarhus

Smag på verden i Aarhus

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Smag på verden i Aarhus

Smag på verden i Aarhus

Fra onsdag den 28. juni 2023, vil både Væksthusene og Caféen have længere åbningstider hver onsdag aften og invitere dig til spændende rundvisninger om planter fra det globale køkken.

I sommerferieperioden inviterer vi dig til en kulinarisk verdenstur, hvor du kan opleve og smage på planter fra hele kloden. Vores rundvisning vil dykke ned i madkulturens rødder og vise, hvordan vores kost er påvirket af vores geografiske beliggenhed og de naturlige ressourcer omkring os.

Hvor dansk er vores daglige kost egentlig? I vores tur vil du opdage, hvor global vores traditionelle mad virkelig er, og lærer om de forskellige steder, hvor vores madplanter vokser. Vi vil også forklare, hvorfor visse tropiske retter er krydrede, hvad der gør krydderurter smagfulde, og indsatsen bag produktion og transport af en ananas fra de tropiske regioner til Danmark. På vores tur får du mulighed for at smage på unikke fødevarer som lotusfrø, maniok og kogebananer, en oplevelse som måske vil inspirere dig til at justere dine fremtidige kostvaner.

Har du lyst til mere?
Hvis du ønsker mere efter smagsprøver, kan du nyde et dejligt måltid i Væksthusenes Café, som også holder åbent om aftenen. Husk dog at bestille mad før kl. 20.

Info for Smag på verden 2023

Dato: hver onsdag fra 28. juni til 9. august.
Max 16 deltagere pr rundvisning
Pris for rundvisning 70 kr. inkl. smagsprøver.
Billetter sælges efter først-til-mølle. Køb billetter her.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.