Aarhus Inside logo

Oplev Skammerens Datter Musikhuset

Musikhuset Skammerens Datter

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Oplev Skammerens Datter Musikhuset

Oplev Skammerens Datter Musikhuset

Træd ind i en verden af musikalsk fantasyteater, hvor følelserne vækkes til live, og eventyret begynder. Inspireret af Lene Kaaberbøls elskede fantasyroman, “Skammerens Datter”, præsenterer vi en fortryllende musikforestilling, der er skabt til at fortrylle hele familien.

Følg med Dina på hendes bemærkelsesværdige rejse gennem bjerge, dybe kløfter og svævende vindebroer, hvor modet er den vigtigste allierede i kampen mod de mørkeste kræfter. Stå over for udfordringen mod Drakan og den frygtindgydende drage og opdag sammen med Dina, hvordan en vilje af stål kan ændre skæbnen.

“Skammerens Datter” er ikke blot en forestilling; det er en dybt fortryllende oplevelse, hvor du vil blive suget ind i en verden af drageblod, ravne og fortryllende nordiske toner. Bellevue Teaters spektakulære opsætning giver liv til denne gribende historie på en måde, der vil forbløffe og berøre publikum i alle aldre.

Tag med os på denne magiske rejse, hvor fantasien blomstrer, og følelserne flyder frit. “Skammerens Datter” lover at være en uforglemmelig teateroplevelse, der vil efterlade jer fortryllede og opstemte.

Praktisk om Skammerens Datter:

Lørdag 19/10 2024 15.00
Søndag 20/10 2024 11.00

Billetpris 155 – 435 Kr.
Varighed: Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause
Store sal

Foto: Pressefoto Musikhuset

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.