Aarhus inside fritlagt logo

Simon Jul – Så langt, så godt

Simon Jul

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Simon Jul – Så langt, så godt

Simon Jul – Så langt, så godt

Tag med, når Simon Jul giver et indblik i sin brogede karriere i underholdningsindustrien på scenen i Rytmisk Sal i Musikhuset.

Simon Jul har været en integreret del af det danske underholdningslandskab i et kvart århundrede. I hans seneste show, “Så Langt, Så Godt”, giver han publikum et indblik i sin omtumlede rejse gennem branchen. Her vil han dele erfaringer fra alt lige fra Banjos Likørstue og Mujaffa-spillet til Det Røde Kapel, Malk De Koijn, Suspekt, gourmetrestauranter, Radio24syv, og endda et indblik i hans tid som slagter. Med så rig en karriere som bagage, lover en aften i Simon Juls selskab en række af stemningsfyldte øjeblikke – fra dybsindige refleksioner og tårer, til vulgære jokes og høj latter. Og for at fuldende oplevelsen, har Simon også sin guitar med på scenen.

I sidste ende vil det blive en aften, hvor Simon Jul ærligt og ubekymret folder livets kapitler ud. Hele følelsespaletten vil blive bragt i spil. Det er hverken standup, foredrag, eller teater – men det er Simon Jul, der fortæller om Simon Jul, på en måde, kun Simon Jul kan. Så forbered dig på en uforudsigelig, skør og humoristisk aften med Simon Jul i Rytmisk Sal.

Køb billet til, Simon Jul – Så langt, så godt

Pris 315 Kr.
Varighed ca. 1 time og 30 minutter
Rytmisk Sal

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.