Aarhus inside fritlagt logo

Sidste nyt om tarmfloraen

FOF Aarhus Sidste nyt om tarmfloraen Charlotte-Bech

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Sidste nyt om tarmfloraen

Sidste nyt om tarmfloraen

Opdateret Viden om Tarmfloraen

De fleste er bekendt med antibiotika og probiotika, men der er også præbiotika og psykobiotika – mikrofloraformer, der kan påvirke vores mentale tilstand. En sundere tarmflora kan muligvis forbedre tilstande som autisme, ADHD, depression, anoreksi, gigt, hjertekarsygdomme, fedme, diabetes, mellemørebetændelse og tarmsygdomme. Charlotte Bechs foredrag udforsker, hvordan disse fire typer biotika kan bidrage til en forbedret tarmflora, der genopretter vores glæde, livsenergi og livskvalitet.

Om Charlotte Bech:
Med en baggrund som læge inden for mave- og tarmkirurgi på Gentofte Amtssygehus og intern medicin på Rigshospitalet, praktiserer Charlotte Bech nu som obstetriker og intern medicinlæge i Tennessee, USA. Som en førende ekspert inden for sundhed uden kemi, kombinerer hun konventionelle medicinske tilgange med naturlige metoder som kost, livsstilsændringer, motion, yoga, Transcendental Meditation og Maharishi Ayurveda. Charlotte Bech arbejder med dem, der ønsker at genskabe kropslig balance, optimere sundhed og forbedre livskvaliteten.

Pris: 195 kr. / Køb din billet her

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.