Aarhus inside fritlagt logo

Second hand pop-up event

Domen

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Second hand pop-up event

Second hand pop-up event

Forbered dig på at dykke ned i en verden af genbrugsskatte. Efter sidste års succes, vender Røde Kors tilbage til Domen, og forvandler det endnu engang til et genbrugsparadis med deres second hand pop-up event i Domen.

I slutningen af juni, vil Bylivshuset på Pier 2 danne den perfekte kulisse til et kæmpe secondhand-event, hvor du kan gå på opdagelse blandt tonsvis af genbrugsfund. Hele dagen vil være dedikeret til shopping og skattejagt i genbrugens tegn.

Arrangementet er sat i værk af Røde Kors, som har en stor passion for genbrug og bæredygtighed. “Sommertiden råber på farverige kjoler og afslappede shorts. Derfor har vi sørget for at have en masse fantastisk genbrugstøj klar til både kvinder og mænd, som passer perfekt til de varme sommerdage,” siger arrangørerne bag eventet.

Du kan nemt og bekvemt betale med MobilePay under eventet. Alle varer er prissat efter Røde Kors’ overkommelige standarder, hvilket betyder, at du samtidig støtter en god sag, når du shopper. De indtjente penge går blandt andet til Røde Kors’ sociale initiativer, som hjælper sårbare og udsatte borgere i samfundet.

Hvis shoppingtrangen tager overhånd, og du har brug for en lille pause, kan du købe en forfriskning i caféen og nyde den afslappede atmosfære i bylivshuset.

Marker kalenderen den 28. og 29. juni, for her vil Røde Kors’ pop-up genbrugsbutik indtage Domen. Onsdagen byder på secondhand-shopping fra kl. 10-18, mens torsdagen er åben for genbrugsjagt fra kl. 10-17.

Kom og deltag i vores genbrugseventyr og støt samtidig en god sag! Vi ser frem til at se dig til vores secondhand-event, hvor du kan opdage det bedste inden for bæredygtig mode.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.