Aarhus inside fritlagt logo

Håb, samtale, sang og spisning

Håb, samtale, sang og spisning

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Håb, samtale, sang og spisning

Håb, samtale, sang og spisning

Håb – det skrøbelige, men uundværlige element, der driver os fremad i livet. Hvad betyder håb egentlig? Hvordan definerer vi det, og hvorfor er det så vigtigt for os som mennesker? Dette er spørgsmål, der får os til at dykke ned i vores inderste tanker og følelser.

På en særlig aften inviteres du til at udforske håbets dybder. Det er en aften, hvor vi dedikerer tid til at undersøge, hvad håb betyder for os som individuelle sjæle og som en del af et større fællesskab. Menneskets skrøbelige, men urokkelige drivkraft – håbet – tages op til nærmere granskning.

Vi har arrangeret en samtale, der bringer to tænksomme og dybsindige deltagere sammen på Godsbanen. Den ene deler sin rejse, hvor han har bedt nogle af verdens mest fremtrædende personligheder om at beskrive deres håb. Den anden deler sin indsigt om, hvordan håb er uløseligt forbundet med tab og krise.

Samtalen strækker sig ud over den traditionelle opfattelse af håb. Den rører ved emner som klimakrise, krig, digitale omvæltninger og meget mere. Men vigtigst af alt, det centrerer omkring, hvordan vi kan tænde et brændende lys af håb midt i en verden i hastig forandring.

Aftenen begynder med en samlet sang og en fællesspisning i Spiselauget. Derefter tager samtalen over, med kulturredaktør Michael Bach Henriksen og journalist Amalie Langballe som de erfarne vejledere. De leder os igennem en nysgerrig samtale, modereret af FOF Aarhus’ direktør Søren Peter Hansen.

Så tag med på denne rejse ind i håbets komplekse univers. En aften, der ikke kun udforsker håbets natur, men også dets nødvendighed i en verden, der altid synes at være i forandring. Samtalen vil give dig mulighed for at stille dine spørgsmål og dele dine tanker om dette kraftfulde og fundamentale aspekt af vores menneskelige erfaring.

Arrangementet er støttet af Tænketanken Prospekt.

Pris: 150 kr. / Køb din billet her

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.