Aarhus Inside logo

Rickie Lee Jones

Rickie Lee Jones

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Rickie Lee Jones

Rickie Lee Jones

Den anerkendte sangerinde og sangskriver Rickie Lee Jones, en virkelig mastodont inden for amerikansk pop og jazz, har haft en plads i rampelyset siden de farverige 70’ere. Kendt for sin unikke, mangefacetterede vokal og hende omtalte forhold til Tom Waits, er hun nu på vej til Aarhus.

Rickie Lee Jones skiller sig ud som en af de få sangskrivere, der har formået at omdefinere det traditionelle format. Hun lod sig tidligt inspirere af Joni Mitchells folketoner og Van Morrisons jazzpåvirkede stil, hvilket udmøntede sig i hendes første single og mest anerkendte hit, “Chuck E.’s in Love”. Gennem årene har hun mestreret et væld af genrer, herunder jazz, pop, R&B og folk.

Den amerikanske sanglegende fortsætter med at skabe ny musik
Til trods for hendes 68 år er Rickie Lee Jones stadig aktiv på scenen og i studiet. Hun har bidraget til et utal af sange gennem tiden, men det er først nu, med sit 15. studiealbum “Pieces of Treasure” (2023), at hun dedikerer hele albummet til The Great American Songbook. Albummet markerer også et gensyn med hendes livslange ven og den anerkendte producer Russ Titelman, som var med til at producere hendes debutalbum “Rickie Lee Jones” (1979).

Rickie Lee Jones har løbende begejstret det danske publikum med hendes koncerter, hvilket har været en stor glæde for hendes loyale fans og musikanmeldere. Blandt andet høstede hendes koncert i Lutherkirken i 2015 stor anerkendelse.

Køb billet til Rickie Lee Jones

Pris 360-400 Kr.
Varighed ca. 1 time og 30 minutter
Jazz/Pop/Rock
Store sal

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.