Aarhus inside fritlagt logo

Ravnen – opera

Ravnen

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Ravnen – opera

Ravnen – opera

Ravnen, en overset juvel i den danske operaskat, er et unikt sammensurium af mystik, intriger og romantik, der inviterer publikum ind i en fortryllende verden skabt af komponisten J.P.E. Hartmann og forfatteren H.C. Andersen. Den Jyske Opera genopliver dette glemte mesterværk og fremmaner et gotisk univers fyldt med tre mystiske havnymfer, et kor af vampyrer, en dyster munk og en skæbnesvanger ravn.

Handlingen udfolder sig omkring den unge Armilla, der er fanget af sin fars strenge kontrol. Hendes fantasifulde sind driver hende ind i en verden af overnaturlige væsener og romantiske illusioner. Hun opfinder en ulykkelig prins, hvis eneste frelse er kærlighedens kraft. Men en forbandelse, udløst af et mord begået i skoven, truer med at ødelægge alt.

Det musikalske landskab, som Hartmann har skabt, bringer historien til live på en forbløffende måde, med Aarhus Symfoniorkester i orkestergraven, der fremmaner de smukke melodier til live. Philipp Kochheim, instruktøren, og musikchef Christopher Lichtenstein har beriget operaen med en sublim blanding af dans, sang og teater, der genskaber H.C. Andersens fantasifulde univers på scenen.

Ravnen er en del af Den Danske Serie, der fejrer de glemte danske operaperler. Oplev dette enestående teaterstykke på dansk med overtekster og træd ind i en verden af romantik, mystik og melodi. Lad dig forføre af det dybe og dragende drama og den fortryllende musik, der vil fylde din aften med ærefrygt og fascination.

Praktisk vedr. Ravnen operaen

Spilletider:
Lørdag 29/11 2023 – kl. 19.30
Fredag 01/12 2023 – 19.30
Lørdag 02/12 2023 – kl. 15.00

Billetpris 230 kr. – 595 kr.
Varighed: ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause
Store sal

Foto: Pressefoto fra Musikhuset

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.