Aarhus Inside logo

Peter Sommer

Peter Sommer

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Peter Sommer

Peter Sommer

To af dansk musiks mest anerkendte navne, Peter Sommer og Palle Hjorth, præsenterer nye, personlige udlægninger af Sommers velkendte sange i Musikhuset Aarhus. Dette intime og nedtonede arrangement fremhæver essensen af Sommer’s sangskrivning, da duoen præsenterer numrene fra albummet PSPHPT i deres turné, “Alene Med Palle i Verden”.

Et kreativt partnerskab
Peter Sommer og Palle Hjorth har i mange år været et stærkt makkerpar i dansk musik. De brillerede sammen i teaterkoncerten “I Morgen Er Alt Muligt” på Aveny-T, hvilket resulterede i flere top-anmeldelser. Samtidig har Sommer været aktiv i studiet med udgivelserne “Stærk Strøm Henover Ujævn Bund”, “De Uforelskede i København” og PSPHPT. Dette seneste album er en samling af Sommers mest bemærkelsesværdige sange i nye, afdæmpede versioner, naturligvis med Hjorth på alle numrene.

I efteråret 2021 indtog duoen Musikhuset med “Alene Med Palle i Verden” og vender nu tilbage i 2023 med deres populære turnékoncept.

Et velkomment gensyn med den musikalske fortæller
Anmelderne har konsekvent lovprist Peter Sommers musikalske ambitioner, og publikum flokkes til hans shows. Det var også tilfældet i maj 2022, da han senest besøgte Musikhuset. Her gav han en uforglemmelig koncert med et stort strygerensemble, Selina Gin og hans faste band, Tiggerne, under koncerten “Back on the SPOT” i Musikhusparken.

Peter Sommer er berømt for sin dybsindige og poetiske lyrik, der berører essentielle livstemaer som liv og kærlighed på en dybtgående og reflekterende måde. Hans sange er ofte gennemsyret af intelligent ordspil og anekdoter fra hverdagen.

Køb billet til Peter Sommer

Pris 390 Kr.
Varighed ca. 1 time og 30 minutter
Pop/Rock
Symfonisk Sal

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.