Aarhus Inside logo

Open Air – The Rocky Horror Picture Show

Open Air - Blinkende Lygter

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Open Air – The Rocky Horror Picture Show

Open Air – The Rocky Horror Picture Show

Lad dig indfange af filmhistoriens mest kultbemærkede eventyr, mens vi markerer 45-års jubilæet for denne fantastiske film. Kendt for sin uforglemmelige musik, interaktive ritualer og dedikerede fans, der ankommer klædt ud som filmens karakterer og deltager i filmens dialog, er ‘The Rocky Horror Picture Show’ en oplevelse uden sidestykke. Forbered dig på en aften fyldt med sang, dans og interaktion med resten af publikummet i Botanisk Have – gør dig klar til at overgive dig til den totale fornøjelse!

‘The Rocky Horror Picture Show’ er en parodi på og en hyldest til B-films science fiction og horror genrer, med referencer, der spænder fra 1930’ernes ‘The Old Dark House’ og ‘Frankenstein’ til tidlig 1960’er. Den karismatiske fortæller Charles Gray fører os gennem fortællingen sammen med stjerner som Tim Curry, Susan Sarandon og Meat Loaf, der alle fik deres gennembrud med denne film. Og hvem kan glemme Richard O’Brien i rollen som den eksotiske Riff Raff? Gør dig klar til en uforglemmelig aften i selskab med disse ikoniske karakterer.

The Rocky Horror Picture Show til Open Air er i forbindelse med Aarhus Festuge.

Info

  • Ikke egnet for kørestolsbrugere
  • Udendørs
  • Gratis
  • Tlf. 87308300 / info@aarhusfestuge.dk

Se programmet for Aarhus Festuge

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.