Aarhus inside fritlagt logo

Open Air – The Rocky Horror Picture Show

Open Air - Blinkende Lygter

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Open Air – The Rocky Horror Picture Show

Open Air – The Rocky Horror Picture Show

Lad dig indfange af filmhistoriens mest kultbemærkede eventyr, mens vi markerer 45-års jubilæet for denne fantastiske film. Kendt for sin uforglemmelige musik, interaktive ritualer og dedikerede fans, der ankommer klædt ud som filmens karakterer og deltager i filmens dialog, er ‘The Rocky Horror Picture Show’ en oplevelse uden sidestykke. Forbered dig på en aften fyldt med sang, dans og interaktion med resten af publikummet i Botanisk Have – gør dig klar til at overgive dig til den totale fornøjelse!

‘The Rocky Horror Picture Show’ er en parodi på og en hyldest til B-films science fiction og horror genrer, med referencer, der spænder fra 1930’ernes ‘The Old Dark House’ og ‘Frankenstein’ til tidlig 1960’er. Den karismatiske fortæller Charles Gray fører os gennem fortællingen sammen med stjerner som Tim Curry, Susan Sarandon og Meat Loaf, der alle fik deres gennembrud med denne film. Og hvem kan glemme Richard O’Brien i rollen som den eksotiske Riff Raff? Gør dig klar til en uforglemmelig aften i selskab med disse ikoniske karakterer.

The Rocky Horror Picture Show til Open Air er i forbindelse med Aarhus Festuge.

Info

  • Ikke egnet for kørestolsbrugere
  • Udendørs
  • Gratis
  • Tlf. 87308300 / info@aarhusfestuge.dk

Se programmet for Aarhus Festuge

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.