Aarhus Inside logo

Open Air – Call Me by Your Name

Open Air - Blinkende Lygter

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Open Air – Call Me by Your Name

Open Air – Call Me by Your Name

Lad dig henføre af den fortryllende stemning, når Botanisk Have omdannes til en open-air biograf under stjernespejlet himmel. Nyd dine favoritfilm på storskærmen, mens du sidder på dit picnictæppe omgivet af duften af blomstrende vegetation blandet med popcorns søde noter. En aften i Botanisk Have er mere end bare biograf – det er en betagende oplevelse at se film i naturens skød, mens mørket sænker sig, og stjernerne tager over.

Forbered dig på at opleve en af de mest betagende kærlighedsfilm i nyere tid, omgivet af sommerens idylliske charme.

Call me by your name i Botanisk Have

Den botaniske have kommer til at boble med intense passioner og sommerkærlighed, når denne romantiske nyklassiker vises. Det er umuligt ikke at blive påvirket af de længselsfulde blikke, den smukke lombardiske landlige idyl og den pulserende begær (husker nogen den hule fersken-scene…) i fortællingen om 17-årige Elios livsforandrende sommer med den betydeligt ældre Oliver i 1983.

Sjældent har ungdomskærlighed været portrætteret med en sådan poetisk delikatesse og vildhed, som i Luca Guadagninos Oscar-nominerede fortolkning af André Acimans højt værdsatte roman. Det var også denne film, der katapulterede Timothy Chalamet til berømmelsens tinder i rollen som Elio. Tag en speciel person i hånden, læg jer under den åbne himmel i Botanisk Have og lad jer blive forelsket (igen) i denne storslåede romantiske filmoplevelse.

Call me by your name til Open Air er i forbindelse med Aarhus Festuge.

Info

  • Ikke egnet for kørestolsbrugere
  • Udendørs
  • Gratis
  • Tlf. 87308300 / info@aarhusfestuge.dk

Se programmet for Aarhus Festuge

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.