Aarhus inside fritlagt logo

Oktoberfest på M/S HELENE

Oktoberfest Aarhus Sail Event

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Oktoberfest på M/S HELENE

Oktoberfest på M/S HELENE

Gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse med Oktoberfest på M/S HELENE.

Stig ombord og vær en del af denne fest, hvor øllet flyder frit, og stemningen er i top. Løft dit ølkrus, ifør dig dine fineste Lederhosen eller den traditionelle tyrolerkjole, og lad os sammen danse til den velkendte tyske schlagermusik og synge i kor.

Skibet er smukt dekoreret med de ikoniske blåternede duge, der er så karakteristiske for Oktoberfest. Det er en aften, der vil være fyldt med latter, skåler, dans og uforglemmelige øjeblikke i godt selskab.

Ombord kan du forkæle dig selv med saltkringle og friskøl direkte fra hanerne, så du kan nyde den ægte Oktoberfest stemning. Så kom ombord, lad os fejre i sand tysk stil og skabe minder for livet.

Pris for billet: 175 kr.

Køb din billet her.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.