Aarhus inside fritlagt logo

Ølsmagning og Burger

Ølsmagning Markedshallen

Ølsmagning og Burger

Velkommen til den ultimative øl- og burgeroplevelse i Nicolinehus Markedshal!

Vi er stolte af at præsentere en eksklusiv ølsmagning arrangeret af det banebrydende ungarske bryggeri, Mad Scientist, med deres talentfulde brygger, Márton Sefscik, som vært. Denne oplevelse vil udfordre dine smagsløg og give dig en dybere forståelse for ølens kompleksitet.

Márton vil guide dig igennem seks af Mad Scientist’s mest spændende øl, som demonstrerer deres eksperimenterende tilgang til ølbrygning. Du vil lære om deres historie og filosofi og opleve deres mest legendariske øl, Liquid Cocaine. Der vil også være helt nye og friske bryg, som vil overraske og inspirere dig.

Men det er ikke alt! For at fuldende denne fantastiske oplevelse vil BurgerAnarchy sørge for en lækker cheeseburgermenu, som vil give dig den perfekte balance til den rige og komplekse smag af øl.

Så kom og oplev denne uforglemmelige aften med Mad Scientist og Márton Sefscik og smag øl, som du aldrig har smagt dem før, og nyd en burgermenu, som vil få dine smagsløg til at danse.

Ønsker du ølsmagning og burger, skal du vælge billetten med tilhørende burgermenu.

Ølsmagning foregår i OAK Bar.

Pris: 180 kr. – 300 kr.

Find billet til arrangementet.

Praktisk info for:

Ølsmagning og Burger

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Find på Google Maps:

Eventkategori:

Udforsk flere spændende oplevelser med AarhusInside

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.