Aarhus inside fritlagt logo

Ølsmagning med Garage Brewery, burritos og Nachos

Garageevent

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Ølsmagning med Garage Brewery, burritos og Nachos

Ølsmagning med Garage Brewery, burritos og Nachos

Kom og oplev en ølsmagning af en af Spaniens bedste bryggerier, Garage Beer Co. fra Barcelona, i Nicolinehus Markedshal. Bryggeriet sender deres talentfulde medarbejder, Justina Stasiunaite, til Danmark for at guide os igennem en smagning, som vil aktivere alle vores sanser.

Vi vil smage seks af deres fantastiske øl og udforske forskellene i smag og aroma. Der vil også være en chance for at udfordre vores motorik ved at drikke øl fra en “porron” og opdage forskellige humlede øls kontraster. Justina vil dele sin viden om Garage Beer Co.’s filosofi og deres eksperimenterende tilgang til brygning, som har gjort dem til en af ​​de bedste bryggerier i Spanien.

Efter en intens og oplysende smagning vil vi afslutte aftenen med en lækker burrito- og nacho-menu fra den berømte Zócalo. Hvis du vil nyde en komplet oplevelse, kan du vælge billetten inklusiv mad.

Ølsmagning foregår i OAK Bar.

Pris: 180 kr. – 300 kr.

Find billet til arrangementet.

 

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.