Aarhus Inside logo

Nul Stjerner – Det store rejseshow

Nul Stjerner

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Nul Stjerner – Det store rejseshow

Nul Stjerner – Det store rejseshow

Dyk ned i rejsens spændende univers med Jan Elhøj og Morten Kirckhoff i Musikhuset Aarhus storstilende rejseshow.
Nul Stjerner præsenterer en underholdningspakke egnet til familien, hvor både grin og opdagelse er i højsædet. Tag på en virtuel udflugt rundt om i verden, ført an af eventyrlyst, intuition og nysgerrighed. Jan og Morten har udforsket over 50 nationer under mantraet; “De mest udfordrende begyndelser rummer de mest betagende oplevelser”.

På denne rejse vil du blive serveret en cocktail af farverige anekdoter og en backstage-pasning til det populære tv-show, Nul Stjerner. Modige publikummer får en chance for at vinde “flotte præmier” i Nul Stjerner-quizzen, eller smage på nogle kulinariske lækkerier fra de steder, hvor Jan og Morten har sat deres fodspor.

Forbered dig på en rejse væk fra charterturismens velkendte og trygge liggestole. I stedet nyd en kalejdoskopisk tur gennem følelsesspektret i selskab med Jan Elhøj og Morten Kirckhoff. Efter dette show vil dit syn på rejser være for evigt ændret.

Mød profilerne bag showet
Jan Elhøj har i næsten tre årtier skabt satire på både tv og radio, herunder det populære radioprogram Bæltstedet på Radio 24/Syv, samt tv-shows som Banjos Likørstue, Zulu Bingo og Dumt og Farligt.

Morten Kirckhoff er en professionel fotograf og en passioneret globetrotter, der har besøgt over 100 lande. Han har tidligere lavet reklamer for store mærker som LEGO og Nike.

Morten og Jan har sammen skabt seks bøger om deres utrolige eventyr til forladte steder verden over. Disse mange ture har skabt grundlaget for deres populære tv-shows Alt Forladt og Nul Stjerner på DR2.

Aldersbegrænsning: Showet anbefales ikke for børn under 4 år.

Køb billet til Nul Stjerner – Det store rejseshow

Pris 315-375 Kr.
Varighed ca. 1 time og 45 minutter inkl. pause
Comedy
Store sal

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.