Northside

Northside 2023

Northside

Northside er en århusiansk 3 dages festival, der afholdes i Eskelunden. Hvert år tiltrækker Northside Festival tusindvis af gæster fra både Danmark og udlandet, og har haft besøg af store internationale navne som Radiohead, Arctic Monkeys, Björk, The National og mange flere.

For Northside er helhedsoplevelse for deres gæster i konstant fokus og de arbejder meget indenfor innovation, bæredygtighed og musik. Blandt andet er deres udvalg af mad på festivalen 100% økologisk for alle, både gæster og artister.

På Northside kommer der mellem 35.000 – 40.000 festivalgæster i løbet af de 3 dage. De præsentere løbende deres artister, som du kan følge med i på Northsides hjemmeside.

Allerede nu har de opgivet navne som: MEDUZA, Tobias Rahim, The 1975, Nik & Jay, Tobias Rahim, LP, First Aid Kit, Lukas Graham, Pusha T, Phlake, Folkeklubben, Lamin samt Blæst og mange flere.

Billetter: Der er mulighed for både dagsbillet, partoutbillet, 2-dagsbilletter og backstage billetter. Du kan finde alle billetter til festivalen her.

Fotograf billede: Gosha Rubchinskiy

Praktisk info for:

Northside

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Find på Google Maps:

Eventkategori:

Se de andre events på AarhusInside

Aarhusinside.dk er ikke ansvarlig for de events, der ligger online her på siden. Vi er udelukket en formidlingsside. Ved spørgsmål omkring de enkelte events, bedes du kontakte eventudbyderen.