Aarhus inside fritlagt logo

Natureventyr ved Moesgaard strand

Moesgård strand

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Natureventyr ved Moesgaard strand

Natureventyr ved Moesgaard strand

Vikinger, guder og den forsvundne skat. Tag på natureventyr ved Moesgaard strand.

Kom og hjælp vikingedrengen Gisle på en nervepirrende skattejagt ved Moesgaard Strand! Havguderne har gemt deres skat og kun ved at løse udfordringer og bruge din viden om havet og kysten, kan du hjælpe Gisle med at finde den.
Skattejagten er en sand test for både børn og voksne – men ingen bekymring, vores vært vil guide jer sikkert gennem eventyret langs stranden og ind i skoven.

Mødestedet er ved det Blå Flag-beachflag ved iskiosken, og vi begynder kl. 10.
Sørg for at ankomme i god tid og være klar til et eventyr.

Så hvis du er klar til en dag fyldt med sjov, leg og spænding, er dette lige eventet for dig. Vi ses ved Moesgaard Strand!

Dette event er en del af Aarhus Kommunes Blå Flag-aktiviteter, der sætter fokus på miljø og bæredygtighed for at passe godt på vores fælles hav- og kystmiljø.

Eventyret kræver ingen tilmelding, og det er gratis.
Skulle du have lyst til at opleve eventyret på egen hånd, kan du hente appen ‘Natureventyr’, hvor du finder dette eventyr og mange andre.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.