Aarhus inside fritlagt logo

Vinsmagning: Muslinger og Chardonnay

Muslinger og Chardonnay

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Vinsmagning: Muslinger og Chardonnay

Vinsmagning: Muslinger og Chardonnay

Skaldyr og brusende Chardonnay er en ægte hyldest til sansernes magi, og det er netop hvad der venter dig til den magiske aften med muslinger og Chardonnay vinsmagning hos Con Maz Vinbar i hjertet af Aarhus.

I løbet af denne særlige begivenhed vil vores erfarne sommelier tage dig med på en kulinarisk rejse, hvor du vil opleve det bedste fra både dansk og fransk kogekunst og vinavl. Fra de forfriskende bølger ved de danske kyster til de solbeskinnede marker i Bourgogne – du vil blive indhyllet i en verden af smag, aromaer og oplevelser, der vil vække dine sanser.

Vi vil guide dig gennem en smagsrejse, der fejrer det bedste fra to verdener, hvor du vil opdage, hvordan den delikate og rige smag af blåmuslinger harmonerer perfekt med den forførende bouquet af en fransk Chardonnay. Vores nøje udvalgte vinmenu vil give dig et glimt af den subtile balance mellem havets friskhed og vinens komplekse karakter.

Udover at nyde disse forførende smagskombinationer vil du også få mulighed for at dykke ned i historien og viden bag Bourgognes vinproduktion traditioner og lade dig fortrylle af de skjulte nuancer, der findes i hvert glas.

Deltag i vores eksklusive muslinger og Chardonnay vinsmagning og opdag hemmelighederne bag denne magiske forbindelse mellem hav og vin. Lad os tage dig med på en gastronomisk rejse, der vil vække dine sanser og skabe uforglemmelige minder. Kom og vær en del af denne uforglemmelige aften, hvor vi hylder ægtheden og kompleksiteten af skaldyr og vin på Con Maz Vinbar.

Får du lyst til noget lækkert inden smagningen. Bestil vores tapasmenu her.

Pris for Muslinger og Chardonnay – 299 kr. 

Con Maz
Beliggende på Godsbanen i Aarhus C, er Con Maz en dynamisk kombination af vin- og spiritusbutik, vinbar og delikatesse. Vores navn, der betyder “med mere” på spansk, afspejler vores fokus på kvalitet, oplevelser og udforskning af kulinariske glæder. Med vores brede udvalg af vin og spiritus fra hele verden og vores passion for håndværk og vidensdeling stræber vi efter at skabe et inkluderende fællesskab, hvor alle er velkomne.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.