Aarhus inside fritlagt logo

LIVING ON THE EDGE

LIVING ON THE EDGE

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev LIVING ON THE EDGE

LIVING ON THE EDGE

LIVING ON THE EDGE er en tre-dages festival i Aarhus, hvor du kan møde fantastisk scenekunst fra Færøerne, Grønland og Danmark.
Rundt på byens scener og udendørs locations kan du opleve forestillinger, som på hver sin måde sætter fokus på den klimakrise, vi står på kanten af. Lige fra en spektakulær undervandskoncert, til en summende vandreforestilling om bier, et 24-timers klima-aktivistisk performanceritual, en sanselig rejse med rødder i grønlandsk kultur, et provokerende opgør mellem rig og fattig – og meget mere!

LIVING ON THE EDGE Festival arrangeres af Performing Arts Platform i samarbejde med lokale teatre.

Dyk ned i programmet her:

Foto: Charlotta de Miranda / AquaSonic af Between Music

Hvem er Performing Art Platform:

Performing Arts Platform er en organisation med mere end 20 års konkrete erfaringer fra tidligere virke hos Danseværket og Aarhus Scenekunstcenter, som danner grundlaget for vores betydelige oparbejdede viden.

Performing Arts Platform er en organisation der arbejder tæt sammen med kulturmiljøet i Aarhus og regionen samt på nationalt plan. Deres fokus er at skabe netværk og udvikling inden for scenekunsten, og de tilbyder daglig sparring, rådgivning og kulturpolitisk arbejde. Derudover arrangerer de netværksmøder, talks og seminarer samt deltager i længerevarende indsatser som det regionale kultur- og erhvervsnetværk Art Hack og IETM Plenary Meeting i Aarhus i juni 2023. Deres mål er at styrke sammenhængskraften og udviklingen i hele scenekunstmiljøet gennem samarbejde og videndeling.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.