Aarhus Inside logo

Lagersalg i Ridehuset

lagersalg i ridehuset

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Lagersalg i Ridehuset

Lagersalg i Ridehuset

Er du på udkig efter en god handel og vil du gerne opgradere din garderobe med noget nyt og spændende tøj? Så er det nu, du skal slå til!
Fra tirsdag d. 28/3 kl. 15 åbnes dørene til det store lagersalg i Ridehuset med masser af lækre mærker til både kvinder og mænd.

Her er lokalet fyldt op med de mest populære mærker som Gestuz, Ilse Jacobsen, Karen by Simonsen, Ball, Noella, Copenhagen Muse, sui Ava, 2blind2c, Ellesse, Inwear og Sofie Schnoor – og det er bare et lille udpluk af, hvad vi har at byde på.

Du kan forvente et stort udvalg af kjoler, bluser, sweatshirts, tasker, strik og meget mere. Og som noget nyt i år, er her også fået overtøj og regnjakker fra Ilse Jacobsen. Så uanset om du er på udkig efter noget nyt og spændende til hverdagen eller vil have noget fint og elegant til særlige lejligheder, så finder du helt sikkert noget, der vil passe perfekt til dig og din stil.

Lagersalget er kendt for at have rigtig gode priser, så det er en god mulighed for at spare penge samtidig med, at du forkæler dig selv med nyt tøj. Vi har åbent alle dage i perioden fra kl. 15-19, så du har masser af tid til at tage en tur forbi og finde dine favoritter.

Så tag din partner, veninde, mor eller søster med og gør det til en hyggelig shoppingtur. Vi glæder os til at se dig i Ridehuset i Århus!

Det er gratis at komme ind til lagersalget i Ridehuset.

Åbningstider til lagersalget

Tirs 28/3 15-19
Ons 29/3 10-18
Tors 30/3 10-18
Fre 31/3 10-18
Lør 1/4 10-18
Søn 2/4 10-18
Man 3/4 10-18
Tirs 4/4 10-18
Ons 5/4 10-18

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.