Aarhus Inside logo

KESI – Fed Fredag i Friheden

KESI Friheden

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev KESI – Fed Fredag i Friheden

KESI – Fed Fredag i Friheden

Kesi er en dansk rapper og sanger, som har taget den danske musikscene med storm. Han er født og opvokset i Nørrebro i København og har siden sin debut i 2012 markeret sig som en af de mest talentfulde og alsidige musikere i Danmark.

Kesis karriere startede som en del af rapgruppen BOC (Bars of Crack), hvor han udgav flere mixtapes og singler. Men det var først med hans solokarriere, at han for alvor blev kendt. Hans debutalbum “Bomber Over Centrum” udkom i 2012 og fik stor opmærksomhed i musikmiljøet. Siden da har han udgivet flere album og hit-singler.

Nogle af Kesis mest kendte sange inkluderer “Søvnløs” og “Kom over”. Han er kendt for sin evne til at skrive tekster, der rammer dybt og relaterer til mange menneskers hverdag. Hans musik kombinerer ofte rap og sang, og han er kendt for sin unikke stemme og musikalske stil.

Kesi har vundet adskillige priser for sin musik, herunder P3 Guld og Steppeulven for Årets Album og Årets Danske Solist. Han er også kendt for sin optræden og scenepræstationer, og hans koncerter er altid fyldt med energi og feststemning.

Kesi har i interviews talt åbent om sin baggrund og opvækst i et belastet område i København. Han er blevet en inspirerende figur for mange unge mennesker i Danmark, der ser ham som en rollemodel for hårdt arbejde og succes trods udfordringer og modgang.

Pris billet: 175 kr. (prisen vil stige på dagen)

Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: gratis.
Koncerten med KESI varer 75 minutter.

Læs mere om Fed Fredag i Friheden

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.