Aarhus Inside logo

Katapults StorySlam på ROOFTOP

storyslam-foto-jens-peter-engedal

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Katapults StorySlam på ROOFTOP

Katapults StorySlam på ROOFTOP

Oplev en enestående aften med Katapults StorySlam, hvor virkelige livshistorier tager center stage på Rooftop. Temaet for denne aften er “Dengang jeg var på toppen og så…”. Almindelige mennesker deler autentiske oplevelser fra deres liv. To korte, selvoplevede historier præsenteres på scenen, hvoraf den ene skal relatere til temaet. Publikum har chancen for at stemme på deres favoritfortæller, som går videre til StorySlam-finalen.

Teater Katapults StorySlam er blevet Danmarks største event inden for historiefortælling i løbet af de sidste 10 år og kan med rette betegnes som det uofficielle Danmarksmesterskab i historiefortælling. Gennem årene har talrige individer stået på Katapults scene for at dele deres autentiske historier og begejstre deres engagerede publikum.

Eventet er gratis.

Foto: Jens Peter Engedal

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.