Aarhus Inside logo

Karmafest – Karmaklubben

Karmaklubben

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Karmafest – Karmaklubben

Karmafest – Karmaklubben

Er du en vaskeægte dansemus? Så er Karmaklubben lige noget for dig! De holder de fedeste Karmafester i Århus (og faktisk også i hele landet), hvor du kan lade op til dansevenlige rytmer og feste løs med andre festglade mennesker.

Det bedste ved Karmaklubben er, at det ikke handler om, hvor fancy dit outfit er eller om du er kommet med din kæreste eller din guldhamster. Nej nej, her handler det kun om, at du har lyst til at feste og danse som om ingen ser dig (selvom de faktisk gør det).

Og hvis du er bekymret for at blive stående alene i hjørnet hele aftenen, så behøver du ikke at være det. Karmaklubbens DJ’s sørger for, at dansegulvet altid er fyldt op med danseglade mennesker, så du kan danse i timevis og have det sjovt med vennerne eller måske møde nye bekendtskaber.

Det bedste ved Karmaklubben er den hyggelige stemning. Alle er velkomne og det er et fællesskab, hvor der er plads til alle – uanset om du er en rutineret danser eller om du stadig øver dig på at finde rytmen. Så tag dine venner med eller mød nye mennesker på dansegulvet, det er helt op til dig!

Klokken 20.00 åbner dørene, så du kan starte festen tidligt. Det betyder, at du kan vælge at tage hjem tidligt og stadig føle, at du har haft en fed aften i byen – eller du kan tage videre ud og feste natten lang. Valget er dit!

Så hvis du vil have en festlig aften, hvor du kan danse, grine og hygge dig med en flok skønne mennesker, så skal du helt sikkert prøve en Karmafest. Vi ses på dansegulvet!

Karmafesten foregår på Hotel Radisson Red i Århus.
Pris: 135 kr.

Køb billet på dette link

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk er en platform, der samler og formidler information om events i Aarhus.
Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med nye events, men vi kan ikke garantere, at alle informationer er fuldstændig korrekte. Der kan forekomme ændringer i datoer, tidspunkter, priser og andre detaljer. Vi opfordrer derfor til, at du altid dobbelttjekker informationen hos arrangøren af eventet, inden du planlægger din deltagelse.

Har du spørgsmål til et specifikt event? Kontakt da venligst arrangøren direkte. Du finder kontaktoplysninger på eventens hjemmeside eller på Aarhusinside.dk.

Her er et par tips til at bruge Aarhusinside.dk:

  • Brug søgefeltet til at finde specifikke events.
  • Browse kategorierne for at finde events, der matcher dine interesser.
  • Følg os på Facebook og Instagram for at få inspiration og opdateringer.