Aarhus inside fritlagt logo

Karmafest – Karmaklubben

Karmaklubben

Dato:

Eventet starter:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Karmafest – Karmaklubben

Karmafest – Karmaklubben

Er du en vaskeægte dansemus? Så er Karmaklubben lige noget for dig! De holder de fedeste Karmafester i Århus (og faktisk også i hele landet), hvor du kan lade op til dansevenlige rytmer og feste løs med andre festglade mennesker.

Det bedste ved Karmaklubben er, at det ikke handler om, hvor fancy dit outfit er eller om du er kommet med din kæreste eller din guldhamster. Nej nej, her handler det kun om, at du har lyst til at feste og danse som om ingen ser dig (selvom de faktisk gør det).

Og hvis du er bekymret for at blive stående alene i hjørnet hele aftenen, så behøver du ikke at være det. Karmaklubbens DJ’s sørger for, at dansegulvet altid er fyldt op med danseglade mennesker, så du kan danse i timevis og have det sjovt med vennerne eller måske møde nye bekendtskaber.

Det bedste ved Karmaklubben er den hyggelige stemning. Alle er velkomne og det er et fællesskab, hvor der er plads til alle – uanset om du er en rutineret danser eller om du stadig øver dig på at finde rytmen. Så tag dine venner med eller mød nye mennesker på dansegulvet, det er helt op til dig!

Klokken 20.00 åbner dørene, så du kan starte festen tidligt. Det betyder, at du kan vælge at tage hjem tidligt og stadig føle, at du har haft en fed aften i byen – eller du kan tage videre ud og feste natten lang. Valget er dit!

Så hvis du vil have en festlig aften, hvor du kan danse, grine og hygge dig med en flok skønne mennesker, så skal du helt sikkert prøve en Karmafest. Vi ses på dansegulvet!

Karmafesten foregår på Hotel Radisson Red i Århus.
Pris: 125 kr.

Køb billet på dette link

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.