Aarhus Inside logo

KæmpeKor Koncert med Aarhus Jazz Orchestra

KæmpeKor Koncert med Aarhus Jazz Orchestra

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev KæmpeKor Koncert med Aarhus Jazz Orchestra

KæmpeKor Koncert med Aarhus Jazz Orchestra

I år fejrer vi 10-års jubilæet for Sangkraft Aarhus – og hvad kan være en bedre måde at markere denne milepæl end at synge sammen i et stort fællesskab?

I mange år har Sangkraft Aarhus og Aarhus Jazz Orchestra arrangeret det storslåede KæmpeKor-projekt, hvor skolebørn fra hele kommunen synger sammen med nogle af byens fremtrædende kor, såsom Sct. Clemens Drengekor, Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor og Aarhus Pigekor, alt sammen til tonerne af Aarhus Jazz Orchestra.

Denne betagende musikalske oplevelse imponerer altid både deltagere, musikere og publikum. Som publikum vil du få fornøjelsen af at høre et helt nykomponeret værk, Hverdagens Kosmos, som Sangkraft Aarhus har bestilt specielt til denne lejlighed. Inspireret af Kristian Leths tekster om årstiderne, og mesterligt skabt af Søren Møller, lover dette stykke at være et højdepunkt på dagen. Ved siden af dette kan du forvente en fællessang og en genhør med Solens Sang, en sang skrevet i samarbejde mellem Aarhus børn og Katrine Stochholm sidste år, som blev uropført til HM Dronningens 50-års jubilæum.

I år tilbyder vi to koncerter i Aarhus Domkirke: den ene kl. 15.00 og den anden kl. 16.30.

Deltagerne i dette års KæmpeKor omfatter:
Hasle Skoles Kor, Egebakkeskolens Kor, 3. Y fra Forældreskolen, Interskolens 3.-4.-klasses Kor, 4. Y fra Bavnehøjskolen, Sct. Clemens Drengekor og Spiredrengekor, Aarhus Juniorkor, Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor, Aarhus Pigekor.

I alt vil 260 sangere deltage.

Koncerten dirigeres af Birgitte Næslund Madsen og Brian Stenger Poulsen.

Vi vil gerne takke Magistratsafdelingen for Børn og Unge, samt C.A.C.-Fonden for deres støtte til denne begivenhed.

Billetter er gratis. Bestil din billet her.

Se eventet på Facebook.

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.