Aarhus Inside logo

Julebanko på Spiselauget

Julebanko på Spiselauget

Dato

Start

Hvor

Arrangør

Oplev Julebanko på Spiselauget

Julebanko på Spiselauget

Kom og oplev en hyggelig aften med julebanko på Spiselauget denne mandag den 11. december. Julestemningen er i højsædet, og vi glæder os til at byde dig og dine venner velkommen til en aften fyldt med spænding og juleglæde.

For kun 150 kr. per person får du en oplevelse, der ikke kun lover underholdning, men også chancen for at vinde lækre julepræmier. Med billetten får du tre bankoplader, så du kan deltage fuldt ud i julebankoets festligheder. Vi sørger også for, at du kan nyde en portion æbleskiver og en varm drik, perfekt til at holde kulden på afstand og hjertet varmt.

Vi starter festlighederne kl. 19.00, og vi kan næsten garantere for røde kinder og magisk julestemning. Spiselauget bliver forvandlet til et juleparadis, hvor julelys og dekorationer skaber den perfekte ramme for en aften i julemagiens tegn.

Husk at invitere din bedste julemakker. Dette er en fantastisk mulighed for at komme sammen med venner, familie eller kolleger for at nyde en aften i godt selskab.

Så pak din julestemning, tag din nissehue på, og gør dig klar til en uforglemmelig aften hos Spiselauget.

Pris for billet inkl. 3 plader, æbleskiver og en varm drik : 150 kr
Start kl. 19.00

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.