Aarhus inside fritlagt logo

Jubilæums Fredagsbar hos Aarhus Bryghus

Jubilæums fredagsbar

Dato:

Tidspunkt:

Hvor foregår det:

Arrangør:

Oplev Jubilæums Fredagsbar hos Aarhus Bryghus

Jubilæums Fredagsbar hos Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus står overfor en helt særlig begivenhed, nemlig fejringen af deres 10-års jubilæum med den ikoniske Fredagsbar.

Fredagsbaren byder på en afslappet atmosfære, hvor besøgende kan nyde en bred vifte af specialøl direkte fra hanerne. Med hele 12 forskellige specialøl at vælge imellem, er der noget for enhver smag.

Aarhus Bryghus er kendt for deres konstante udvikling af nye specialøl samt tilbagevenden af populære sæsonvarianter, og disse nyheder bliver selvfølgelig præsenteret i Fredagsbaren. Foruden øl er der også mulighed for at købe vin, sodavand og cider, så der er noget for enhver gæst, uanset præferencer.

En af de charmerende træk ved Fredagsbaren er den uformelle atmosfære. Når besøgslokalet fyldes op, tager bartenderne og stamgæsterne initiativ til at opstille borde og stole i bryghusets lager og produktionsområde. Nogle gæster kan endda have fornøjelsen af at sidde ved siden af de store gæringstanke, hvorfra deres drikkevarer kommer. Den inkluderende og imødekommende atmosfære gør, at alle føler sig velkomne, uanset om de er førstegangsbesøgende eller har fulgt med i traditionen i mange år.

Fredagsbaren er også et udtryk for Aarhus Bryghus’ ønske om at skabe et mangfoldigt og inkluderende miljø. Besøgende i alle aldre er velkomne, og bryghuset har arbejdet målrettet på at skabe rammer, hvor både unge og ældre kan trives og nyde fællesskabet. Det lokale engagement og støtte fra nærliggende virksomheder og en bred vifte af besøgende har bidraget til Fredagsbarens succesfulde og inkluderende atmosfære.

For at fejre 10 års jubilæet i stil, inviterer Aarhus Bryghus til en særlig jubilæums-Fredagsbar den 18. august fra kl. 13-22. Det bliver en dag ud over det sædvanlige med længere åbningstider, live musik og grill. Hele dagen er der Happy Hour med store fadøl til en særlig pris, så gæster kan nyde jubilæet med fest og god stemning.

Aarhus Bryghus’ jubilæum er en fejring af deres dedikation til at skabe en unik og inkluderende fredagsbartradition. Alle er inviterede til at deltage i jubilæumsfesten.

Se flere spændende oplevelser i Aarhus

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.