Aarhus Inside logo

Jonah Blacksmith – Fed Fredag i Friheden

Jonah Blacksmith friheden

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Jonah Blacksmith – Fed Fredag i Friheden

Jonah Blacksmith – Fed Fredag i Friheden

Jonah Blacksmith er et dansk folk/americana-band fra Thy i Nordjylland. De to brødre Simon og Thomas har spillet musik sammen siden barndommen og blev kendt i 2015, da de udgav deres debutalbum “Jonah Blacksmith”.

Bandets musik er en blanding af nordisk folkemusik, americana og rock, og deres tekster tager ofte udgangspunkt i deres egen opvækst på landet. Deres sange er præget af smukke harmonier og melankolske stemninger, som sammen med deres unikke lyd skaber en nærmest magisk stemning.

Jonah Blacksmith har bl.a. optrådt på Smukfest og Roskilde Festival og har vundet flere musikpriser, herunder Danish Music Award i kategorien “Folk Album of the Year” for deres album “Northern Lights”. De er kendt for sange som “Ragged Old Flag”, “The River” og “Mothertongue”.
Deres publikum består primært af folkemusik- og americana-entusiaster, men deres musik appellerer også til et bredere publikum, der kan lide smukke harmonier og gode historier.

Pris billet: 175 kr. (prisen vil stige på dagen)

Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: gratis.
Koncerten varer 75 minutter.

Læs mere om Fed Fredag i Friheden

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.