Aarhus Inside logo

Joey Moe – Fed Fredag i Friheden

Joey Moe Friheden

Dato

Tidspunkt

Hvor

Arrangør

Oplev Joey Moe – Fed Fredag i Friheden

Joey Moe – Fed Fredag i Friheden

Joey Moe er en dansk sanger og sangskriver, der har taget den danske musikscene med storm. Han blev født i 1985 i Roskilde og voksede op i et musikalsk hjem, hvor hans far var musiker og underviste ham i guitar og klaver fra en tidlig alder.

I 2005 blev Joey Moe opdaget af musikproducenten Remee og fik sin debut med singlen “Flip it (Like a DJ)”. Singlen blev et kæmpe hit og nåede en førsteplads på den danske hitliste. Siden da har Joey Moe udgivet adskillige hitsingler og album.

Nogle af hans mest kendte sange inkluderer “Yo-Yo”, “Million”, “Midnat”, “Smukkest på en søndag” og “Klar på mig nu”. Med sin unikke stemme og charmerende udstråling har Joey Moe formået at fange publikums hjerter og skabe et stort og loyalt fanbase.

Joey Moe har vundet adskillige priser og nomineringer i løbet af sin karriere, herunder tre Danish Music Awards og to GAFFA Priser. Han har også været dommer på den danske udgave af The Voice og deltaget i Vild med Dans.

Joey Moe’s musikstil er en blanding af pop, R&B og dance og han er kendt for sine fængende og energiske live-optrædener. Han er en sand entertainer, der formår at få sit publikum til at synge og danse med.

Pris billet: 175 kr. (prisen vil stige på dagen)

Køb billet: Billet

Pris med Sæson Deluxe, Platin og Studie og Senior kort: gratis.
Koncerten med Joey Moe varer 75 minutter.

Foto: Sarah Hesselbo

Læs mere om Fed Fredag i Friheden

Se hele programmet for Fed Fredag

Find oplevelser i Aarhus i Eventkalenderen

Aarhusinside.dk fungerer udelukkende som en formidlingsplatform for de events, der præsenteres på vores side.
Vi forsøger så vidt som muligt at holde os opdateret omkring ændringer. Dog påtager vi os ingen ansvar for eventuelle ændringer, aflysninger eller udsolgte events.
Vi er primært dedikeret til at levere relevant og opdateret information om events i Aarhus, men opfordrer brugere til direkte at kontakte eventarrangørerne ved eventuelle spørgsmål eller behov for yderligere information om de enkelte events.